2003 GENADIЧудесна победа постигнаха възпитаниците на треньора Генади Цитлакидис в 16-я кръг от първенството по Футбол 9 на подзона „Велико Търново“. Малките таланти на „Янтра Габрово“ демонстрираха завиден дух и направиха впечатляващ обрат в мача срещу връстниците си от „Чардафон 1919“ (Габрово). Ивайло Русенов и съотборниците му губеха с 0:2 след първата част. Две попадения на Димитър Симеонов в 39-та и 51-та минути възстановиха равенството, а в самия край на срещата Велислав Бандаловски от пряксвободен удар донесе трите точки на „Янтра Габрово“.

Това е много ценна първа победа за този отбор под ръководството на Генади Цитлакидис и тя идва точно навреме, преди участието на тима в международния детски футболен турнир „Проспорт-Арайвалс ИДИ къп“ във Велико Търново от 13-ти до 17-ти май. Съставът, на който заложи Генади, беше: Велислав Бандаловски, Цветан Иванов, Никос Цитлакидис, Димитър Симеонов, Даниел Дамянов, Димитър Янков, Веско Василев, Даниел Керчев, Ивайло Русенов, Робертин Георгиев, Николай Стоянов, Венченцо Колев, Георги Василев, Делян Мадемов, Ейдриан Господинов, Велизар Ангелов, Тихони Петков.

Отборът на клуба, който участва в първенството по Футбол 7 на подзона „Велико Търново“, направи равен 1:1 с „Чардафон 1919“ в 16-я кръг. И в тази среща съставът ни беше в ролята на догонващ в резултата, но с попадение на Живко Иванов взе точката. Момчетата, които играха в мача, бяха: Ростислав Колев, Максимилиан Цитлакидис, Иван Колев, Велизар Лазаров, Борис Гълъбов, Калин Денев, Живко Иванов,  Християн Пенчев, Виктор Иванов, Кристиян Неделчев, Тодор Димитров, Мартин Драгоев.  

Copyright © ФК „Янтра Габрово“

Всяко ползване, възпроизвеждане, промяна, изложба и т.н. на информацията в сайта или на част от нея без разрешението на нейните автори, е забранено и се преследва от Закона. В случай на ползване на такава, ползвателят е длъжен да цитира първоизточника или да постави линк към WWW.FCYANTRAGABROVO.COM