YANTRA BOTEV KOZLODUIСъдийска бригада от Велико Търново ще ръководи двубоя „Янтра Габрово“ – „Ботев 2008“ (Козлодуй) от междинния 23-ти кръг на футболното първенство в Северозападната „В“ аматьорска футболна група. Двубоят е утре, 13-ти май, на стадион „Христо Ботев“ и ще започне в 18 часа. За главен арбитър на срещата е назначен Георги Давидов. Ще му асистират Йорданка Корчева и Владимир Велев. Четвърти съдия на срещата ще бъде Галя Ечева, а делегат на ЗС на БФС – В.Иванов.

След успехите с 3:2 над „Павликени“ и 2:1 срещу „Ботев“ (Луковит), „Янтра Габрово“ ще търси трета поредна домакинска победа. Срещата ще пропусне Кристиян Иванов – Гигса, който е със съмнения за увреден менискус. С разтежение след двубоя с „Ботев“ (Луковит) е Ивайло Христов и той вероятно също ще остане извън групата за мача.

В класирането „Янтра Габрово“ е на седма позиция, на точка зад „Ботев“ (Луковит) и на една пред „Ком“ (Берковица), които в предстоящия кръг ще играят един срещу друг. Мачът „Ботев“ – „Ком“ ще бъде на терена в Кнежа, тъй като тимът от Луковит е с наказан с лишаване от домакинство.  

Copyright © ФК „Янтра Габрово“

Всяко ползване, възпроизвеждане, промяна, изложба и т.н. на информацията в сайта или на част от нея без разрешението на нейните автори, е забранено и се преследва от Закона. В случай на ползване на такава, ползвателят е длъжен да цитира първоизточника или да постави линк към WWW.FCYANTRAGABROVO.COM